Wild Alaskan fish oil – easy swallow minis, 60 kaps, Wiley’s Finest

14,62  z DDV

 • Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca*
  *Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK.
 • DHK ima tudi vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida**
  **Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.
  Ribje olje je običajno vkapsulirano v velike kapsule, kar številnim osebam predstavlja težavo pri požiranju. Easy swallow minis so drobne kapsule, ki se zalahka spustijo po še tako ozkem požiralniku, a kljub mini velikosti vsebujejo dobro koncentracijo EPK in DHK ultra čistih, viskokakovostnih maščobnih kislin iz premium ribjega olja. So mini rešitev za maksi težave, zato so primerne tudi za slabotne osebe in starostnike.

Na zalogi

Wild Alaskan fish oil

Pri Wiley’s Finest se na omega 3 maščobne kisline spoznajo od ribje glave do repa proizvodnega procesa. Za njihovimi čistimi, različno koncentriranimi premium prehranskimi dopolnili, temelječimi na omega 3 maščobnih kislinah, stojijo tradicija, sodobna tehnologija in globoko spoštovanje do ohranjanja naravnih virov.

Sestavine: koncentrirano olje ribe aljaškega polaka iz divjega ulova, ovoj kapsule (sredstvo za želiranje: ribja želatina, vlažilno sredstvo: glicerin, prečiščena voda), antioksidant: tokoferol (naravni vitamin E).

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreškov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze. 

Uporaba: Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo, dve kapsuli dnevno, pri obroku.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna