Vitamini B-kompleks z vitaminom C

19,21  z DDV

Optimalna podpora za jeklene živce.
Vitamini B-kompleks z vitaminom C je popolna mešanica vseh osmih vitaminov skupne B v učinkovitih oblikah in odmerkih.
 • Vitamini B1, B2, B6 in biotin prispevajo k delovanju živčnega sistema, sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • B3, folat, vitamin B12 in vitamin C prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju.
 • Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov.
 • Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim.
 • B1 ima vlogo pri delovanju srca.
 • Vitamina B2 in B1 imata vlogo pri presnovi železa.
 • Riboflavin (vitamin B2) ima vlogo pri ohranjanju vida.
 • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
 

Na zalogi

Šifra: 5060203790196 Kategoriji: , Oznake: , ,

Vitamini B-kompleks z vitaminom C

Proizvajalec: Terranova

Priporočilo: Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.
Opozorilo: Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.
Magnifood kompleks, ki vsebuje: Stabilizirani riževi otrobi, Korenina rožnega korena (sušena z zamrzovanjem), Sibirski ginseng, Korenika indijskega ginsenga** (ašvaganda), Zrno zelenega ovsa** (sušeno z zamrzovanjem), Cvet in list lucerne** (sušena z zamrzovanjem), List peteršilja** (sušen z zamrzovanjem), List regrata** (sušen z zamrzovanjem), Pesin sok in list** (sušena z zamrzovanjem), Bučno seme, Vitamin C (kot Ca, Mg askorbat), Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), Kalcij (kot askorbat, citrat, karbonat), Magnezij (kot oksid, citrat, askorbat) , Holin (kot bitartrat ***[Vitacholine™]), Pantotenska kislina (kot kalcijev pantotenat), Inozitol, Vitamin B6 (kot piridoksin hidroklorid), Vitamin B1 (kot tiamin mononitrat), Niacinamid, Vitamin B2 (riboflavin), Folat (kot kalcijev-L-metilfolat), Vitamin B12 (kot metilkobalamin), Biotin.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave.

***Vitacholine™ je registrirana blagovna znamka korporacije Balchem.

Vitamini B-kompleks z vitaminom C je popolna mešanica vseh osmih vitaminov skupne B v učinkovitih oblikah in odmerkih. Vitamin B12 in B9 sta dodana v superiorni obliki kot metilkobalamin ter kot L-metilfolat. Z odmerki, višjimi od zgolj priporočenih dnevnih vrednosti, se nivo B vitaminov v telesu hitro izboljša. Vitamini B-kompleks z vitaminom C je dodan tudi vodotopen vitamin C, saj je potreba po tem vitaminu ob stresu povišana.

Sibirski ginseng, korenika indijskega ginsenga (ašvaganda) in rožni koren tradicionalna medicina na območju Rusije in Azije že tisočletja priporoča ob umskih in telesnih naporih, okrevanju ter za izboljšanje psihičnega počutja in umskih zmogljivosti. Sodobna fitoterapija priznava njihove adaptogene učinke za izboljšanje odpornosti in vzdržljivosti, vzpostavljanje ravnovesja po stresu in varovanja pred njim ter izboljšanje telesnih in miselnih zmogljivosti. Zrno zelenega ovsa velja za nežen, pomirjajoč tonik za živčni sistem. SRO (stabilizirani riževi otrobi)

 

 
Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna