Vitamin D3 2000 IU, kompleks, Terranova

19,76  z DDV

Sonce ni dovolj. Ne tvegajte pomanjkanja.
Znanstvene raziskave pomanjkanje vitamina D3 pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s kroničnimi boleznimi.
 • Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.
 • Prispeva k delovanju imunskega sistema.
 • Prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja.
 • Prispeva k delovanju mišic.
 • Primeren za vegane in vegetarijance.

Na zalogi

Šifra: 5060203790042-1 Kategoriji: , Oznake: , ,

Proizvajalec: Terranova

Priporočilo: Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku.
Opozorilo: Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.


Magnifood kompleks, ki vsebuje: Stabilizirani riževi otrobi, Šitake gobe** (sušena z zamrzovanjem), Koriandrovi listi** (sušeni z zamrzovanjem), Spirulina** (Spirulina platensis), Bučna semena, Vegetarijanski ovoj kapsule, Vitamin D3 (veganski holekalciferol***) 2.000 IU
** Iz nadzorovane ekološke pridelave.
***Pridobljeno iz lišajev.

Znanstvene raziskave pomanjkanje vitamina D3 pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s kroničnimi boleznimi. Terranova uporablja veganom primeren vitamin D3, pridobljen iz lišajev. Vitamin D3 se učinkoviteje in hitreje pretvori v aktivno obliko, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo. Dodajanje vitamina D3 pripomore k boljšemu delovanju imunskega sistema in mišic. Pomaga pri boljšem vzdrževanju kosti in zob, potreben pa je tudi za boljšo absorpcijo kalcija in fosforja.

Kompleks Magnifood vsebuje liste koriandra, ki so bogati z vitaminoma K in A, potrebnima za optimalno absorpcijo vitamina D ter za njegovo naravno sintezo v telesu. Dodajanje vitamina D se priporoča v vseh življenjskih obdobjih, saj njegovo pomanjkanje pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s slabšanjem kostnine. Terranova uporablja izključno veganom primeren D3 (holekalciferol), pridobljen iz lišajev.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna