Velika brušena kokosova skodelica, Breakfast Club

13,95  z DDV

Popelji svoj življenjski slog in zdrav način prehranjevanja na višjo raven in z našimi okolju prijaznimi kokosovimi skodelicami naredi nekaj dobrega, za naravo. Kokosove sklede so odličen izdelek, s katerim lahko svoje okusne obroke spremenite v prave »instagramične« (= slika hrane, ki je vredna objave na Instagramu) mojstrovine.

Na zalogi

Kategorija:

Velika brušena kokosova skodelica

Kokosove skodelice so ročno izdelane iz pravih Vietnamskih kokosov, zato je vsaka skodelica unikat. Skodelice so predelane za ponovno uporabo, po tem ko so bile odvržene kot odpadek. Vsak kokos je prerezan, zbrušen, očiščen in premazan s kokosovim oljem ter tako primeren za vsakdanjo uporabo v kuhinji ali kozmetiki.

Velike XL kokosove skodelice so 30% večje od naših originalnih kokosovih skodelic in so popolne velikosti za vaše velike Budine sklede, solate in glavne obroke.

Velikost:

Povprečna širina: 14-16 cm

Povprečna globina: 6 cm

Volumen: 700- 850  ml

Uporaba: Kokosove skodelice niso namenjena za uporabo v mikrovalovni pečici, pomivalnem stroju in hladilniku. So občutljive na ekstremne temperaturne spremembe in se lahko poškodujejo. Shranjuješ jih v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Čiščenje: Ročno pranje z vodo in čistilom za posodo.

Nega: Za daljšo življenjsko dobo skodelic in ohranjanje le-teh v dobrem/najboljšem stanju, priporočamo redno nego s kokosovim oljem, s katerim skodelice premažemo vsakih 10 – 15 uporab.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna