Trdo milo – Puro

5,50  z DDV

Trdo milo – Puro je veganski izdelek in ne vsebuje dišav, zato je milo primerno tudi za občutljivo kožo, predvsem tisto, ki je občutljiva na dišave in podvržena alergijam. Ravno zato si je prislužilo nalepko Baby Safe. Milo je ročno narejeno po hladnem postopku in zoreno v kontrolirani atmosferi vsaj 6 tednov. Zaradi nizkih temperatur se v milu ohranijo aktivne sestavine iz oljčnega olja. Je izjemno učinkovito za nego najbolj problematične in suhe kože, predvsem tiste, ki je občutljiva na dišave in podvržena alergijam. Primerno je za nosečnice in dojenčke.  

Ni na zalogi

Proizvajalec: Nona Luisa

Neto količina: 100 g

Sestavine:

Oljčno olje: Hladno stiskano oljčno olje je nepogrešljiva sestavina v vseh naših kozmetičnih izdelkih, saj zaradi sestave zelo blagodejno vpliva na našo kožo.

Naravni glicerin: Naravni glicerin v milu nastane kot produkt naravnega umiljenja.

INCI imena: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide.

Trdo milo – Puro je neodišavljeno naravno milo in vsebuje 100 % naravne sestavine, ki so pridobljene na trajnosten način. Naravna mila Nona Luisa so narejena iz domačega ekstra deviškega oljčnega olja po tradicionalnem hladnem postopku. Na ta način se ohranijo vse učinkovine, ki poskrbijo, da bo koža čista in negovana. Primerna so za zelo občutljivo kožo in za nosečnice, saj niso odišavljena z eteričnimi olji.

Embalažo lahko v celoti reciklirate (recikliran papir, natron, konopljina vrvica).
Vse sestavine so biorazgradljive in se ne akumulirajo v okolju ali vodnih organizmih.

Teža 100 g
Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna