Paket grelna vrečka in Moxa

9,50  z DDV

Za vas smo pripravili priročen paket, ki vsebuje grelno vrečko in moxa palčke.

Na zalogi

Paket grelna vrečka in Moxa
Grelna vrečka

Neto količina: 62,5 g

Grelno vrečko se uporablja za odvajanje vlage in toksinov iz telesa, za gretje vratnih vretenc, pri bolečinah v kosteh (kolena, komolci, ramena), išiasnih bolečinah, prehladnih obolenjih, težavah s sinusi, boleči menstruaciji, težavah z želodcem in drugo.

Sestavine: Železov prah, rižev kis, gozdni koren (Angelica sinensis), Lingustrum wallichiSaposhnikovia divaricata.

Navodila za uporabo:

Vrečko odprite ob označeni puščici. Ne uporabljajte škarij, da ne poškodujete vsebine le-te. Ob poškodovanju notranje vrečke postane le-ta neuporabna. Aktiviramo jo tako, da jo pregnetemo in večkrat potolčemo med dlanmi. Ko postane topla jo postavimo jo odgovarjajoči del telesa (organ) za največ 2 uri, potem moramo vrečko prestaviti na drugi del telesa (organ).

Vrečka se lahko navlaži zaradi vpijanja nezdrave vlage in toksinov iz telesa. V tem primeru jo obrnite na suho stran. 

Ko preneha oddajati toploto (po 24 do cca 48 urah), lahko vsebino potresete po zemlji.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ne uživati oralno. Odsvetujemo uporabo nosečnicam z bolečinami v trebuhu. Ni primerno za otroke.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!
————————————————————

Moxa

Neto količina: 75 g ( 5 palčk )

Brezdimne moxa paličice.

Moxa terapija predstavlja pomemben del tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki s pomočjo sežiganja zelišč olajša in pospeši zdravljenje. Osnovni namen moxa terapije je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu.
Energija yang vpliva na gibanje in toploto telesa. Njeno pomanjkanje se kaže kot občutek mraza v rokah in nogah. V starih kitajskih spisih piše: “Rastlino ai ye (moxa) uporabljamo v majhnih količinah, te majhne količine pa ustvarijo velike količine intenzivne toplote.” Pravijo ji tudi zelišče, ki odpravlja 100 bolezni, saj ob vstopu v telo odpre meridiane in tako zdravi. Tako se 12 poglavitnih meridianov odpre, energija se uravnoteži, hlad, vlaga in toksini zapustijo telo. Pri moxa terapiji se uporabljajo zdravilne zeliščne paličice, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem ali na poškodovanem delu telesa. Na ta način se greje meridiane, kar vpliva na boljši pretok krvi in energije Qi, s čimer se izboljša splošno zdravje. Z moxa terapijo se podaljšuje učinek tui-na masaže ali mikromasaže in pretoka energije po meridianih, ki jih je terapevt z masažo odprl s čimer se povečajo učinki zdravljena.

Lastnosti:
enakomerno in počasno gorenje,
gorenje z manj dima in vonja,
trajanje gorenja: ca. 4,5 cm na uro,
mere: Ø 1,3 cm x 11 cm,
pakirano posamično in nepredušno.

Sestavine: Zogleneli listi pelina (Artemisiae argyi)
Uporabljati enkrat dnevno 20 minut.
Moxo prižgite na sveči in ko postane vroča jo uporabite na želenem mestu na telesu.
Opozorilo
Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Preprečiti stik s kožo. Shranjevati v suhih prostorih, ne izpostavljati tresljajem. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna