Paket dveh frekvenčnih obližev B.E.WELL in Harmony (11 obližev)

59,40  z DDV

Frekvenčni obliž B.E.Well vsebuje kombinacijo frekvenc za podporo normalnemu delovanju živčnega sistema in frekvenco zemlje. Pozitivne izkušnje uporabnikov kažejo, da obliž B.E. Well lahko pomaga pri izboljšanju počutja, dvigu energije in zbranosti ter vzpostavitvi notranjega miru. Njihove izjave lahko preverite spodaj na strani.

✔ Podpira normalno delovanje živčnega sistema

✔ Lahko pomaga pri dvigu energije in zbranosti

✔ Lahko pomaga pri izboljšanju razpoloženja

✔ Zagotavlja 24-urno ozemljevanje  

 

Uporabnice obližev Harmony poročajo o pozitivnih izkušnjah pri naslednjih težavah:

✔ PMS in neredne menstruacije
✔ krči v času menstruacije
✔ menopavza
✔ endometrioza
✔ policistični jajčniki
✔ nihanje razpoloženja

Paket dveh frekvenčnih obližev B.E.WELL in Harmony

FREKVENČNI OBLIŽI B.E WELL

Za dobro počutje je ključna prava frekvenca in energijska pretočnost telesa, zato se ljudje zatekamo k jogi in meditaciji. Če ste eden od tistih, ki si ne utegne vzeti časa zase in se vsakodnevno spopadate s stresom in utrujenostjo, si zdaj lahko enostavno pomagate s pomočjo preprostih frekvenčih obližev B.E.Well. 

Obliži vsebujejo kombinacijo frekvenc za podporo in obnovo našega živčnega sistema ter frekvenco zemlje. Naši uporabniki poročajo, da so jim obliži pomagali doseči naslednje učinke:

✔ Boljše počutje in razpoloženje
✔ Več energije in fokusa
✔ Samozavest in notranji mir
✔ Boljši spanec

Paket vsebuje 5 obližev.

Kako delujejo?

Ko frekvenčni obliž namestimo na kožo, se frekvence iz obliža začnejo širiti po vodi v našem telesu. Frekvence nato začnejo ”uglaševati” celice živčnega sistema na optimalno frekvenco ter tako vračati naše telo v ravnovesje in dobro počujte.

✔ Posamičen obliž deluje 4-7 dni
✔ Namešča se kot otroški tattoo
✔ 100 % naravne frekvence
✔ Brez stranskih učinkov
✔ Vodoodporen in brez vonja
✔ Primeren za vse starost
i

Navodila za uporabo

Splošna utrujenost, izgorelost in izčrpanost
Ko ste utrujeni ali izgoreli, namestite obliž na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbet med lopatici. Prav tako bo dobro deloval na meridianu pljuč (točka LU1), na področju timusa (točka CV17), na blazinicah podplatov (točka KI1) in na nogi na točki nesmrtnosti ST36. Hkrati lahko nosite do tri obliže B.E.Well.

Psihične težave, panični napadi
Obliž na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbet med lopatici.

Daljša potovanja in medcelinski leti
Pri daljših potovanjih (z avtom, vlakom, letalom) prihaja do daljše izolacije od zemeljske frekvence, zato je priporočljivo, da si obliž namestite dan pred potjo na območjedva prsta pod popkom in/ali na blazinice podplatov na meridiansko točko KI1.

Učenje, mature, izpiti
Za lažje učenje in pomnjenje, boljšo koncentracijo in daljšo zbranost namestite dva do tri obliže B.E.Well vzdolž hrbtenice (med lopatici, na sredino in/ali na križni del o. na akupunkturne točke GV 11, GV 8 in GV4).

Kombiniranje z drugimi obliži
Frekvenčni obliži B.E.Well lahko kombinirate z obliži Recovery in Harmony.

FREKVENČNI OBLIŽI HARMONY

Hormoni so naše vodilo, saj odločajo o tem, kako se počutimo in odzivamo na vsakodnevno dogajanje. Hormonsko ravnovesje je ključ do dobrega razpoloženja, počutja in zdravja. Ženskam se hormoni zamenjajo kar štirikrat mesečno (čas po menstruaciji, ovulacija, obdobje PMS in menstruacija), zato so pri njih hormonska neravnovesja vidnejša kot pri moških.

Težave z menstruacijo, PMS, zanositvijo, menopavzo, endometriozo in policističnimi jajčniki so posledica sodobnega načina življenja, saj ženskam preprosto zmanjkuje časa za ohranjanje dobrega zdravja in počutja. Ker je hormonsko ravnovesje tako kompleksno, je treba zanj skrbeti redno in na različnih področjih – z zdravo prehrano, gibanjem, meditacijo, izogibanjem kemikalijam iz kozmetike ipd., to pa zahteva ogromno časa, posvečenosti in vztrajnosti.

Sedaj pa je ameriškemu podjetju Tuning element s pomočjo ginekologa in profesorja dr. Srbislava Brasovana uspelo razviti frekvenčni obliž Harmony, ki ženskam nudi stalno podporo pri normalnem delovanju hormonskega sistema na popolnoma naraven in enostaven način.

Uporabnice obližev Harmony poročajo o pozitivnih izkušnjah pri naslednjih težavah:

✔ PMS in neredne menstruacije
✔ krči v času menstruacije
✔ menopavza
✔ endometrioza
✔ policistični jajčniki
✔ nihanje razpoloženja

Kako delujejo?

Frekvenčni obliži so sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, ki se aktivira šele ob stiku z našo kožo, saj telo proizvaja v povprečju 0,75 mV elektrike. Ta zadošča za širjenje frekvenc iz obliža po telesu. Po zakonih kvantne fizike se naše celice začnejo odzivati nanje in vračati v ravnovesje in optimalno stanje.

Navodila za uporabo

Splošno hormonsko neravnovesje
Obliž namestite na akupresurno točko Vranica 6 (SP6), ki se nahaja na notranji strani nog, štiri prste nad gležnjem. Nalepite ga na obe nogi naenkrat in zamenjate na 7 do 10 dni. Priporočljiva je večmesečna uporaba, odvisno od vašega hormonskega stanja.

PMS
Če vam težave povzroča predmenstrualni sindrom, obliž v času PMS namestite na območje obeh jajčnikov ali na maternico, odvisno, kje so simptomi najbolj prisotni (v primeru napihnjenosti in krčev na maternico, v primeru jajčnikov na jajčnike). Če imate zelo močne krče, je priporočljiva kombinacija s obliži Recovery, ki jih namestite na boleči del.

Neredne menstruacije
Pri nerednem menstrualnem ciklusu je priporočljiva nekajmesečna uporaba obližev, dokler se menstruacija ne uravna. Namestite jih lahko na akupresurno točko Vranica 6 (beri zgoraj), na območje maternice, obeh jajčnikov ali dva prsta pod popkom. Vse navedene točke spodbujajo redne menstrualne cikluse in zdravje žensk. Obliže lahko ves čas nameščate na eno od teh točk ali pa jih vsak teden menjate. Za še več učinka imate lahko naenkrat na sebi do štiri obliže.

Perimenopavza in menopavza
Če se spopadate z vročinskimi oblivi, nerednimi menstruacijami, močnejšimi nihanji v razpoloženju, PMS, utrujenostjo, nespečnostjo in povečanjem telesne teže, ste morda na začetku menopavze. Značilna nihanja so posledica upadanja spolnih hormonov, ki jih lahko uravnate z nekajmesečnim nošenjem obližev Harmony. Ti lahko umirijo in olajšajo preintenzivne simptome ter podaljšajo delovanje hormonskega sistema, dokler je v telesu še potencial za ustvarjanje spolnih hormonov. Po tem obdobju bo tudi prehod v menopavzo lažji. Priporočljivo je nameščanje na iste točke kot pri nerednih menstruacijah – za večji učinek več obližev naenkrat na različnih točkah.

Kombiniranje z drugimi obliži
Obliž Harmony lahko v primeru težavnih menstruacij kombinirate z obližem Recovery, v primeru nizkega nivoja energije in izčrpanosti pa z obližem B.E.Well.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna