Omega-3 Total olje, 200 ml, Norsan

25,11  z DDV

Izdelek Omega-3 Total olje je učinkovito prehransko dopolnilo in vsebuje edinstveno kombinacijo naravnega ribjega olja, bogatega z EPA, in hladno stiskanega oljčnega olja iz ekološke pridelave, ki ima vlogo antioksidanta. Izdelek zagotavlja visoko vsebnost omega-3 maščobnih kislin, ki pripomorejo k normalnem delovanju srca in možganov ter k ohranjanju normalnega vida.
Dodano olje limone popolnoma prekrije neprijeten okus, ki ga imajo pogosto izdelki z omega-3 in ne povzroča spahovanja. Je brez glutena in laktoze in ne vsebuje koncentratov. Izdelek vsebuje tudi vitamina D in E. Vitamin D pripomore k normalnem delovanju imunskega sistema in mišic.
Priporočen dnevni odmerek (8 ml oziroma 1 jedilna žlica) zagotavlja 2.000 mg omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA. Olja, pridobljena iz lanenih in chia semen so običajno bogata samo z ALA (alfa linolensko maščobno kislino), zato je olje iz rib boljša izbira. Učinkovitost dnevnega odmerka je mogoče dokazati tudi z merjenjem indeksa Omega-3. Eno žlico ob zajtrku enostavno vključite v dnevno rutino. Namesto čistega olja primešajte žlico olja v smuti, pomarančni sok, jogurt, ga prelijte preko solate ali dodajte k drugi hrani.
Naravno bogato z omega-3 maščobnimi kislinami. Ribje olje, ki se uporablja v izdelkih Norsan je iz trajnostnega ribolova v divjini ulovljenih rib. Pridobljeno je neposredno iz celotne ribe in ne kot stranski proizvod. Majhne ribe, kot so sardele, skuše in inčuni, so ulovljene v naravi, ribolov pa se izvaja v skladu s strogimi smernicami za trajnostni ribolov in je certificiran z znano oznako “Friends of the Sea”. Olje je resnično “sveže”, kar se odraža v dobrem okusu. “Svežina” se med drugim meri z nizko skupno oksidacijsko vrednostjo olja (TOTOX).
Ribje olje je prečiščeno – brez škodljivih snovi in PCB-jev, ter nadzorovano v skladu s strogimi norveškimi predpisi in zato povsem varno za uživanje. Običajno se v ta namen uporablja dvostopenjsko čiščenje, za NORSAN Omega-3 Total ribje olje pa uporabljaJo sodobno in edinstveno metodo v 3 korakih, ki vključuje tudi drag postopek mikrodestilacije. Zato je izdelek najboljše in najčistejše kakovosti in ne povzroča neprijetnega spahovanja.

Na zalogi

Omega-3 Total olje


Uporaba:
Pred uporabo priporočamo, da stekleničko na kratko pretresete. Pri temperaturi pod 4 °C lahko v olju nastanejo kristali, ki se stopijo po nekaj minutah na sobni temperaturi. Olja Omega-3 ne smete segrevati. Olje dodajajte hrani, ki ste jo pred tem nekoliko ohladili. Priporočen dnevni odmerek je 8 ml, kar predstavlja približno 1 jedilna žlica olja. Za najboljšo absorpcijo v telesu priporočamo, da olje zaužijete med ali takoj po obroku. Ob uživanju priporočenega dnevnega odmerka steklenička zadošča za 25 dni.


Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ob preobčutljivosti ali alergiji na katero od sestavin tega izdelka ali v primeru jemanja zdravil, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
 
Sestavine:
naravno ribje olje 80 %, oljčno olje 19 %, olje limone, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E), holekalciferol (vitamin D). 
Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.
 
Neto teža: 200 ml
Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi. Odprto embalažo hranite v hladilniku in porabite v 45 dneh. Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otrokom!

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna