Omega-3 Kids olje, 150 ml, Norsan

19,71  z DDV

Omega-3 KIDS je izdelek, posebej pripravljen za otroke, brez neprijetnega okusa. Je edinstvena kombinacija naravnega ribjega olja z visoko vsebnostjo EPA, olja iz jeter polenovke in ekstra deviškega oljčnega olja iz ekološkega kmetovanja (kot antioksidant). 
Omega-3 Kids je na voljo tudi v priročnih želejih. Izberite najbolj primerno obliko, da bo vaš otrok brez težav zaužil esencialne maščobne kisline.
Podpora dobremu telesnemu in duševnemu razvoju otroka. Omega-3 Kids olje je izdelek s prijetnim, sadnim okusom pomaranče. Vsebuje naravno ribje olje iz trajnostnega divjega ribolova, ki je prečiščeno, brez škodljivih snovi, PCB-jev in težkih kovin. Od ulova do predelave rib preteče malo časa. Ribje olje je pridobljeno z ekstracijo iz cele ribe in ni le stranski produkt.
V enem odmerku (1 čajna žlička) je 1.120 mg Omega-3 maščobnih kislin.
Okusno in enostavno za uživanje. Brezhibna kakovost in svežina surovin zagotavljajo dober okus. Čisto ribje olje ni za vsakogar, zato je okus olja NORSAN Omega-3 KIDS osvežen z nekaj kapljicami naravnega pomarančnega olja, ki daje olju sadno noto.
Bogato z Omega 3  in naravno. Izdelek ima visoko vsebnost Omega-3 maščobnih kislin. Ena čajna žlička (5 ml) vsebuje 1.120 mg Omega-3 (EPA in DHA). Tudi pri visokem odmerku Omega-3 so vse sestavine naravne in nekoncentrirane. Le najboljše za naše najmlajše!
Za zdrav duševni in telesni razvoj Morske maščobne kisline EPA (eikozapentaenojska kislina) in DHA (dokozaheksaenojska kislina) so pomembne za zdrav duševni in telesni razvoj naših otrok. Zarodki, novorojenčki in majhni otroci potrebujejo Omega-3 maščobne kisline zlasti za razvoj možganov in oči. 
Maščobna kislina omega-3 je esencialna maščobna kislina, kar pomeni, da je telo ne more proizvesti samo. Lahko jo vnašamo s hrano, kar je pa pogosto pri otrocih, zaradi izbirčnosti, oteženo. Prečiščeno olje v izdelku Norsan Omega-3 Kids je naravno ribje olje iz trajnostnega divjega ribolova, prečiščeno in zato povsem varno tudi za naše otroke.
Olje lahko otroku ponudite samostojno ali ga primešate čaju, soku ali smutiju. Norsan Omega-3 Kids nima neprijetnega okusa po ribah, saj je dodan okus pomaranče, nad katerim so otroci navdušeni.

Na zalogi

Omega-3 Kids olje


Uporaba:
Dnevni odmerek je odvisen od starosti otrok. Priporočamo:
    Pod 2 leti starosti
Kot dodatek otroški hrani: 2,5 ml (približno 1/2 čajne žličke) vsaka 2 dni; vsebuje 560 mg Omega-3 maščobnih kislin.
Preko materinega mleka: dnevno dopolnjevanje v prehrani matere (približno 1 žlica); vsebuje 2.000 mg Omega-3 maščobnih kislin
     2 – 6 let
2,5 ml na dan (približno 1/2 čajne žličke); vsebuje 560 mg Omega-3 maščobnih kislin
     6 – 12 let
5 ml na dan (približno 1 čajna žlička); vsebuje 1.120 mg Omega-3 maščobnih kislin 
   12 let in več
9 ml na dan (približno 1 žlica); vsebuje 2.000 mg Omega-3 maščobnih kislin
 
Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ob preobčutljivosti ali alergiji na katero od sestavin tega izdelka ali v primeru jemanja zdravil, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Sestavine:
naravno ribje olje 40 %, naravno olje polenovke 40 %, oljčno olje 19,9 %, olje pomaranče, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E).
Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.
 

 
Neto teža: 150 ml
Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi. Odprto embalažo hranite v hladilniku in porabite v 45 dneh. Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otrokom!

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna