OMEGA-3 ARKTIS KAPSULE, 164 g

14,31  z DDV

Norveško, povsem naravno olje iz jeter polenovke Norsan Omega-3 Arktis je učinkovito prehransko dopolnilo, bogato z omega-3 maščobnimi kislinami. Sestavljeno je iz kombinacije več kot 50 maščobnih kislin. Ta naravna struktura maščobnih kislin se ohrani tudi med postopkom ekstrakcije in čiščenja. Uporaba nekoncentriranega naravnega olja Omega-3 ima podoben pozitiven učinek kot uživanje rib. Zaradi visoke vsebnosti Omega-3 so kapsule Omega-3 Arktis dobra alternativa olju v tekoči obliki. Priročne za tiste, ki ne želijo jemati čistega tekočega olja in vse, ki veliko potujejo. S hranili bogat hladni Arktični ocean, kjer živijo in rastejo polenovke, ​​zagotavlja edinstveno in visoko kakovost olja Omega-3. Polenovke so iz divjega trajnostnega ulova. Območje ulova se nahaja neposredno ob norveški obali. Ulovljene ribe se predelajo v nekaj urah, kar zagotavlja visoko kvaliteto in svežino olja. Izdelek zagotavlja visoko vsebnost omega-3 maščobnih kislin, ki pripomorejo k normalnem delovanju srca in možganov ter k ohranjanju normalnega vida. Vsebuje le naravno olje z dodatkom ekstrakta rožmarina in je brez neprijetnega spahovanja. Je brez glutena in laktoze in ne vsebuje koncentratov. Izdelek vsebuje tudi vitamin E. Priporočen dnevni odmerek zagotavlja 1.500 mg omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA. Olja, pridobljena iz lanenih in chia semen so običajno bogata samo z ALA (alfa linolensko maščobno kislino), zato je olje iz rib boljša izbira. Učinkovitost dnevnega odmerka je mogoče dokazati tudi z merjenjem indeksa Omega-3. Olje je prečiščeno – brez škodljivih snovi, težkih kovin in PCB-jev, ter nadzorovano v skladu s strogimi norveškimi predpisi in zato povsem varno za uživanje. Struktura maščobnih kislin je v postopku čiščenja zaščitena, zato se lahko olje pohvali z visoko svežino. Ta svežina se kaže v prijetnem okusu, ki je enostavno za prebavo. Skupna oksidacijska vrednost (TOTOX) olja se giblje med 3 in 5. Nizka vrednost je potrditev kakovosti surovin in postopka rafiniranja. Če se želite prepričati v svežino in kakovost, ga povohajte in okusite. Kot pri vseh ostalih živilih sta vonj in okus dobra pokazatelja kakovosti olj Omega-3.

Na zalogi

Šifra: 4260698150517 Kategorija: Oznaka:

Proizvajalec: NORSAN

Uporaba:
2 x 3 kapsule na dan med ali takoj po obroku. Dnevni odmerek vsebuje 1.500 mg Omega-3 maščobnih kislin, od tega 480 mg EPA in 720 mg DHA. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine:
naravno olje iz jeter polenovke 70,8 %; želatina, sredstvo za vlaženje: glicerin, antioksidant: izvleček rožmarina, mešani in d-alfa-tokoferoli (vitamin E).
Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze.

Neto teža: 164 g

Neodprte izdelke zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in hranite pri stalni sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Količina na dnevni odmerek 6 g (2 x3 kapsule):
Riblje olje6,0 g*
Vitamin EVitamin E
Maščobne kisline
Omega 3 maščobe1500 g
Od tega:
EPA480 mg*
DPA72 mg*
Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna