NANA DETERGENT ZA ROČNO POMIVANJE POSODE ZELENO JABOLKO, 735 ml

3,99  z DDV

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo. Embalaža je reciklirana. Nana detergent za ročno pomivanje posode je dišeč kot zeleno jabolko. Vsebina zadostuje za 180 pomivanj posode in kuhinjskega pribora. Pri uporabi detergenta za pomivanje posode pomislimo na kemikalije, ki se dotaknejo naše kože in preidejo v telo, ostanejo celo na posodi in onesnažujejo okolje. Z uporabo Nana detergenta za pomivanje posode smo lahko brezskrbni, saj ne vsebuje nevarnih in naravi škodljivih snovi. Čista posoda, svež vonj in očutek pomirjenosti, da ni nič škodljivega ostalo na koži ali posodi, ostane za nami, ko zapustimo kuhinjo.

Na zalogi

Šifra: 10135 Kategorija:

Proizvajalec: NANA

Uporaba:
4 ml (1 čajna žlička) detergenta zadostuje za 5L vode. Posode ne pomivajte pod tekočo vodo, temveč jo potopite v pripravljeno raztopino iz priporočene količine vode in detergenta, očistite in sperite z vodo. Vsebina embalaže zadostuje za 180 pomivanj. S pravilnim doziranjem znižate stroške in varujete okolje. Odličen za vsakdanjo uporabo in učinkovit pri odstranjevanju umazanije.

Sestavine:
5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, < 5 % amfoterne površinsko aktivne snovi. Ostalo: voda, dišave, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Neto količina: 735 ml

Izdelek hraniti izven dosega otrok.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna