Melatonin v razpršilu, 30 ml, Futunatura

9,89  z DDV

 • za 300 aplikacij
 • potreben le 1 razpršek 30 do 60 minut pred spanjem
 • brez dodanega sladkorja
 • z okusom pomaranče

Na zalogi

Melatonin v razpršilu

Melatonin je naravni hormon, ki uravnava človeške dejavnosti usklajeno z dnevno-nočnim bioritmom telesa.

Sestavine: voda, ksilitol (sladilo), arome, melatonin, citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), kalijev sorbat (konzervans). Lahko vsebuje: mleko, soja. 

Neto količina: 30 ml. Zadostuje za 300 aplikacij.  

Izdelek je prehransko dopolnilo. 

 • Priporočen dnevni odmerek: 1 razpršek, pred spanjem. Pred uporabo dobro pretresite in vsebino odmerite neposredno v usta. Pred prvo uporabo 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati.
 • Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Vsebuje ksilitol, prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
  Uporabljajte le pred spanjem. Prehransko dopolnilo jemljite v skladu z naravnim dnevno nočnim ritmom endogenega melatonina (po tem, ko se že stemni, čim bližje običajnemu času spanja). Ker ni zadostnih podatkov o dolgotrajni varnosti, se svetuje jemanje melatonina le občasno. Izdelek je namenjen le zdravim, odraslim ljudem. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Odsvetuje se osebam, ki imajo vnetno ali avtoimunsko bolezen, epilepsijo, astmo, motnje razpoloženja, vedenja ali osebnostne motnje, ter osebam, ki jemljejo zdravila, razen, če se pred začetkom jemanja posvetujejo z zdravnikom. Ne priporoča se v kombinaciji s sinteznimi ali naravnimi snovmi, ki imajo pomirjevalne ali uspavalne lastnosti. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju.
  Shranjujte na suhem, temnem in hladnem. Porabite v 12 mesecih po odprtju.
Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna