Magnezij kalcij 2:1, kompleks

16,12  z DDV

Kdor teh dveh strada, mu dopolnilo pomaga. Magnezij in kalcij prispevata k delovanju mišic.
Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vlogo pri sintezi beljakovin, delovanju mišic in normalnemu delovanju živčevja. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob.
 • Magnezij in kalcij prispevata k delovanju mišic.
 • Magnezij in kalcij sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti.
 • Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov.
 • Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
 • Magnezij prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
 • Kalcij prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov.

Na zalogi

Šifra: 5060203791124 Kategoriji: , Oznake: , ,

Proizvajalec: Terranova


Ječmenova trava, listi koprive in stabilizirani riževi otrobi ter listi in cvet lucerne so bogat naravni vir magnezija in kalcija ter nekaterih vitaminov in mineralov, pomembnih za njuno biološko razpoložljivost: vitamina K, vitamina D, cinka, brona in silicija.

Priporočilo: Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku. 
Opozorilo: Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.


Magnifood kompleks, ki vsebuje: Stabilizirani riževi otrobi, Ječmenova trava, List koprive** (sušen z zamrzovanjem), Korenika/korenina ingverja** (sušena z zamrzovanjem), Mlado, mlečno ovseno zrno** (sušeno z zamrzovanjem), Cvet in list lucerne** (sušena z zamrzovanjem), Spomladanski poganjek preslice (sušen z zamrzovanjem), Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), Magnezij (kot oksid, citrat), Kalcij (kot karbonat, citrat), FOS (fruktooligosaharidi).
**Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Izdelek vsebuje dvakratno količino magnezija (500 mg) v primerjavi s kalcijem (250 mg). Minerala magnezij in kalcij sta dodana v oblikah citrata in oksida, ki součinkujeta s kompleksom Magnifood ter omogočata visoko biološko razpoložljivost magnezija in boljšo absorpcijo. Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vlogo pri sintezi beljakovin, delovanju mišic in normalnemu delovanju živčevja. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna