Liposomski B kompleks AF, 150 ml, Ekolife Natura

22,58  z DDV

Prehransko dopolnilo v obliki tekočine s sladilom B kompleks vsebuje vitamine skupine B1 tiamin, B2 riboflavin, B3 niacin, B5 pantotenska kislina, vitamin B6 (piridoksin),B7 biotin  in folat B12 (folna kislina). Ne vsebuje nanodelcev, je brez GMO in je primeren za vegane.

Na zalogi

Proizvajalec: Ekolife Natura

Neto količina: 150 ml

Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, emulgator: lecitin (sončnični), sredstvo za ohranjanje vlage:  glicerol; vitamin C (askorbinska kislina), vitamin B3 (nikotinamid), inozitol, konzervans: kalijev sorbat, vitamin B5 (pantotenska kislina), holin, aroma: ananasa, paraaminobenzojeva kislina (PABA), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (piridoksal-5-fosfat), vitamin B1 (tiamin HCI), vitamin B9 (folna kislina v obliki glukozaminove metiltetrahidrofolatne soli), vitamin B7 (D-Biotin), B12 (hidroksokobalamin), vitamin E (d-alfa tokoferol). 

Priporočeni odmerek: 1 x 5 ml ali v kozarcu vode ali soka popoldan ali zvečer. Pred uporabo pretresite.

Najbolj učinkovita je uporaba na prazen želodec ali eno uro po zaužitju hrane.

Opozorilo: Hraniti izven dosega otrok. Priporočene dnevne količine ali odmerka se ne sme prekoračiti.Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Po odprtju hranite proizvod v hladilniku, ter ga porabite v dveh mesecih.

Pred uporabo pretresite. Primerno za vegane.

Kaj so liposomi?
Liposomi so idealni za vnašanje hranilnih snovi, prehranskih dopolnil in zdravil v telo, saj jih želodec in črevesje zlahka vsrkata, ob tem pa se istočasno vsrkajo dodatne snovi, ki so v vodnem mehurčku (vitamini, minerali).

Liposom je kot majhen mehurček iz vodnega jedra, narejen iz istega materiala kot naše celične membrane (v vodnem jedru raztopimo npr vitamin C, za katerega želimo, da ga telo zlahka vsrka) .Za zagotovitev stabilnosti in učinkovitosti proizvodov so uporabljene posebne tehnike.

Kaj je prednost liposomskih vitaminov?
Prednost je predvsem v absorbciji. Liposomski vitamini se odlično absorbirajo in imajo takojšnjo učinkovitost.
Idealni so za vnašanje prehranskih dodatkov v telo, saj jih črevesje zlahka vsrka, ob tem pa se istočasno vsrkajo dodatne snovi, ki so v vodnem mehurčku (vitamini, minerali).

Sestavine:Dnevni odmerek:Priporočen dnevni vnos:
vitamin B11,1 mg100 %
vitamin B21,4 mg100 %
vitamin B316 mg100 %
vitamin B55 mg100 %
vitamin B61,5mg100 %
biotin (B7)0,05 mg100 %
folna kislina400 µg100 %
vitamin B127,5 µg300 %
vitamin C45 mg55%
PABA2,5 mg
inozitol5 mg
holin5 mg
Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna