Frekvenčni obliži RECOVERY

33,00  z DDV

Frekvenčni obliž Recovery je zasnovan za pošiljanje frekvenc po vodi v našem telesu. Ko se obliž namesti na kožo, telo začne resonirati s frekvencami iz obliža, ki neposredno na celični ravni spodbujajo našo naravno sposobnost samozdravljenja.

Frekvenčni obliži RECOVERY

Uporaba frekvenc v medicini ni nikakršna novost, saj se v fizioterapiji aparati, kot so magnetna obsevanja in laserske terapije, uporabljajo že več desetletij.

Sedaj pa je strokovnjakom uspelo frekvence vprintati v preproste silikonske obliže. Njihova prednost je v tem, da nam nudijo večdnevno podporo in da si jih lahko preprosto nalepimo sami, brez predhodne diagnostike in brez pomoči terapevta.

Uporabniki frekvenčnih obližev Recovery poročajo, da si z njimi uspešno pomagajo pri različnih težavah. Njihove izjave lahko preverite spodaj na strani.

✔ Spodbuja našo naravno sposobnost samozdravljenja
✔ Odpravlja energijske blokade
✔ Stimulira akupunkturne točke

 

Kako delujejo?

Frekvenčni obliž Recovery je zasnovan za pošiljanje frekvenc po vodi v našem telesu. Ko se obliž namesti na kožo, telo začne resonirati s frekvencami iz obliža, ki neposredno na celični ravni spodbujajo našo naravno sposobnost samozdravljenja.

✔ 100 % naravne frekvence
✔ Vodoodporni in brez vonja
✔ Brez stranskih učinkov
✔ Primerni za vse starosti

Frekvenčne obliže Recovery lahko uporabljate tudi za stimulacijo akupunkturnih in akupresurnih točk. V tem primeru obliže namestite na določeno meridiansko točko, s čimer okrepite pretok energije na dotičnem meridianu in organu.

Navodila za uporabo

Problemi v mišicah in sklepih
Frekvenčni obliž Recovery namestite direktno na problematično mesto ali v njegovo bližino. Pri večjih problemih lahko namestite tudi več obližev hkrati (neomejeno).

Kronične težave
Ker kronične težave ne nastanejo čez noč, telo pogosto potrebuje večjo količino frekvenc v daljšem obdobju. Velika prednost obližev Recovery je prav v tem, da telesu lahko pomagajo pospeševati samozdravljenje, ki je pri kroničnih bolečinah ključno.

Energijske blokade
Pri energijskih blokadah v telesu lahko obliže namestite na akupunkturne točke, ki so znane po svojem protibolečinskem delovanju. Ob splošni šibkosti telesa, menstrualnih težavah ali prebavnih motnjah ga namestite na točko CV6, dva prsta pod popkom. Ob glavobolu obliž namestite na zadnjo stran vratu in/ali na dlan na točko LI4 ter na nart na točko LV3. Pri ledvičnih težavah obliž namestite na območje ledvic in na točko KI27.

Kašelj, prehlad in ostali respiratorni sistemi
Pri kašlju, prehladu, bronhitisu in pljučnici lahko obliže namestite na akupunkturni točki na meridianu pljuč LU1, ki se nahajata levo in desno pod ramo na sprednji strani telesa in točki KI27 pod ključnico.

Podpora imunskega sistema
Za podporo imunskega sistema namestite obliže Recovery na akupunkturne točke, ki stimulirajo vaš obrambni sistem. Akupunkturna točka B36 se nahaja med lopatico in hrbtenico, točka B38 dve rebri nižje, točka ST36 pa štiri prste pod kolenom na pokostnici. Namestite ga lahko tudi na točko CV17 na prsnici, ki nadzoruje telesno odpornost.

Pooperacijsko zdravljenje in okrevanje
Obliž namestite v bližino rane. Pri večjih posegih je priporočljiva večtedenska uporaba več obližev hkrati.

Šport in učinkovitost mišic
Dan pred športno aktivnostjo namestite obliž na mišice, ki bodo najbolj obremenjene. Za podporo optimalnega delovanje pljuč in s tem lažjega dihanja si obliž namestite na akupunkturno točko LU1, za vzdržljivost pa na akupunkturno točko ST36, štiri prste pod kolenom na pokostnico. Hkrati se lahko uporablja večje število obližev Recovery (ni omejitev).

Kombiniranje z drugimi obliži
Frekvenčni obliži Recovery se lahko kombinirajo z ostalimi frekvenčnimi obliži.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna