Frekvenčni obliži HARMONY

33,00  z DDV

Uporabnice obližev Harmony poročajo o pozitivnih izkušnjah pri naslednjih težavah:

✔ PMS in neredne menstruacije
✔ krči v času menstruacije
✔ menopavza
✔ endometrioza
✔ policistični jajčniki
✔ nihanje razpoloženja

Frekvenčni obliži HARMONY

Hormoni so naše vodilo, saj odločajo o tem, kako se počutimo in odzivamo na vsakodnevno dogajanje. Hormonsko ravnovesje je ključ do dobrega razpoloženja, počutja in zdravja. Ženskam se hormoni zamenjajo kar štirikrat mesečno (čas po menstruaciji, ovulacija, obdobje PMS in menstruacija), zato so pri njih hormonska neravnovesja vidnejša kot pri moških.

Težave z menstruacijo, PMS, zanositvijo, menopavzo, endometriozo in policističnimi jajčniki so posledica sodobnega načina življenja, saj ženskam preprosto zmanjkuje časa za ohranjanje dobrega zdravja in počutja. Ker je hormonsko ravnovesje tako kompleksno, je treba zanj skrbeti redno in na različnih področjih – z zdravo prehrano, gibanjem, meditacijo, izogibanjem kemikalijam iz kozmetike ipd., to pa zahteva ogromno časa, posvečenosti in vztrajnosti.

Sedaj pa je ameriškemu podjetju Tuning element s pomočjo ginekologa in profesorja dr. Srbislava Brasovana uspelo razviti frekvenčni obliž Harmony, ki ženskam nudi stalno podporo pri normalnem delovanju hormonskega sistema na popolnoma naraven in enostaven način.

Uporabnice obližev Harmony poročajo o pozitivnih izkušnjah pri naslednjih težavah:

✔ PMS in neredne menstruacije
✔ krči v času menstruacije
✔ menopavza
✔ endometrioza
✔ policistični jajčniki
✔ nihanje razpoloženja

Kako delujejo?

Frekvenčni obliži so sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, ki se aktivira šele ob stiku z našo kožo, saj telo proizvaja v povprečju 0,75 mV elektrike. Ta zadošča za širjenje frekvenc iz obliža po telesu. Po zakonih kvantne fizike se naše celice začnejo odzivati nanje in vračati v ravnovesje in optimalno stanje.

Navodila za uporabo

Splošno hormonsko neravnovesje
Obliž namestite na akupresurno točko Vranica 6 (SP6), ki se nahaja na notranji strani nog, štiri prste nad gležnjem. Nalepite ga na obe nogi naenkrat in zamenjate na 7 do 10 dni. Priporočljiva je večmesečna uporaba, odvisno od vašega hormonskega stanja.

PMS
Če vam težave povzroča predmenstrualni sindrom, obliž v času PMS namestite na območje obeh jajčnikov ali na maternico, odvisno, kje so simptomi najbolj prisotni (v primeru napihnjenosti in krčev na maternico, v primeru jajčnikov na jajčnike). Če imate zelo močne krče, je priporočljiva kombinacija s obliži Recovery, ki jih namestite na boleči del.

Neredne menstruacije
Pri nerednem menstrualnem ciklusu je priporočljiva nekajmesečna uporaba obližev, dokler se menstruacija ne uravna. Namestite jih lahko na akupresurno točko Vranica 6 (beri zgoraj), na območje maternice, obeh jajčnikov ali dva prsta pod popkom. Vse navedene točke spodbujajo redne menstrualne cikluse in zdravje žensk. Obliže lahko ves čas nameščate na eno od teh točk ali pa jih vsak teden menjate. Za še več učinka imate lahko naenkrat na sebi do štiri obliže.

Perimenopavza in menopavza
Če se spopadate z vročinskimi oblivi, nerednimi menstruacijami, močnejšimi nihanji v razpoloženju, PMS, utrujenostjo, nespečnostjo in povečanjem telesne teže, ste morda na začetku menopavze. Značilna nihanja so posledica upadanja spolnih hormonov, ki jih lahko uravnate z nekajmesečnim nošenjem obližev Harmony. Ti lahko umirijo in olajšajo preintenzivne simptome ter podaljšajo delovanje hormonskega sistema, dokler je v telesu še potencial za ustvarjanje spolnih hormonov. Po tem obdobju bo tudi prehod v menopavzo lažji. Priporočljivo je nameščanje na iste točke kot pri nerednih menstruacijah – za večji učinek več obližev naenkrat na različnih točkah.

Kombiniranje z drugimi obliži
Obliž Harmony lahko v primeru težavnih menstruacij kombinirate z obližem Recovery, v primeru nizkega nivoja energije in izčrpanosti pa z obližem B.E.Well.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna