Eterično olje palisander (rožni les) , 10 ml, Biopark

4,90  z DDV

Palisander je zimzeleno drevo, ki zraste do 30m in najbolj uspeva v Južni Ameriki, še posebej v Brazilskem deževnem gozdu. Ima rdečerjavo lubje in les, ki je trd in se uporablja za izdalavo stilnega pohištva, inštrumentov, šahovskih figur, japonskih jedilnih paličic, ornamentov itd. Izdelki iz njegovega lesa ohranijo svoj značilen sladek vonj še dolga leta. V Braziliji je zaščiten, ta ko da morajo pridelovalci za vsako posekano drevo posaditi novega, kar ohranja naravno ravnovesje.
  • srednja nota
  • citrusni vonj
  • lesni vonj

Ni na zalogi

Proizvajalec: Biopark

Neto količina: 10 ml

Namen uporabe: Za odišavljanje prostorov s pomočjo izparilnika.

Opis in uporaba: Pridobljeno s parno destilacijo lesa palisandra. Je brezbarvno do bledo rumene barve in ima srednje močen, čudovito topel in sladek lesen vonj, ki je obenem cvetličen in saden. Spodbuja imunski sistem in pomaga obnavljati tkiva, saj pospešuje rast celic. Blago uravnava razpoloženje in deluje kot afrodiziak.

Olja, s katerimi ga lahko mešamo: himalajska cedra, bosvelija, pelargonija, rožmarin, mandarina, ylang ylang.

Zanimivosti:  Palisander je zimzeleno drevo, ki zraste do 30m in najbolj uspeva v Južni Ameriki, še posebej v Brazilskem deževnem gozdu. Ima rdečerjavo lubje in les, ki je trd in se uporablja za izdalavo stilnega pohištva, inštrumentov, šahovskih figur, japonskih jedilnih paličic, ornamentov itd. Izdelki iz njegovega lesa ohranijo svoj značilen sladek vonj še dolga leta. V Braziliji je zaščiten, ta ko da morajo pridelovalci za vsako posekano drevo posaditi novega, kar ohranja naravno ravnovesje.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Samo za zunanjo uporabo, ni za uživanje. Na kožo ne nanašajte nerazredčenega. Lahko draži kožo in sluznice. Odsvetujemo uporabo v času nosečnosti ter pri okvarah jeter ali ledvic.

Sestava: Aniba rosaeodora.

*Vegansko – ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna