Elementary EPA, Wild Alaskan Fish Oil

31,27  z DDV

Za starše, ki želijo zbrane otroke in za otroke, ki želijo okusna dopolnila.
Edinstvena formulacija treh maščobotopnih vitaminov, primešanih vrhunskemu koncentratu ribjega olja z odličnim naravnim okusom po mangu in breskvi.

Na zalogi

Elementary EPA, Wild Alaskan Fish Oil

Elementary EPA, Wild Alaskan Fish Oil

Zaradi prehranskih izbir šoloobveznih otrok, ki radi posežejo po ultra predelanih živilih kot so kosmiči, čipsi in sladkarije, lahko pride do nezadostnega vnosa dolgoverižnih maščobnih kislin omega 3 in maščobotopnih vitaminov A in E. Njihove oči pa trpijo zaradi pretirane izpostavljenosti modri svetlobi iz zaslonov. Edinstvena formulacija treh maščobotopnih vitaminov, primešanih vrhunskemu koncentratu ribjega olja z odličnim naravnim okusom po mangu in breskvi, bo prepričala še tako izbirčne Metke. S samo eno žličko prejmejo otroci kar 1000 mg EPK in 500 mg DHK, ki ima vlogo pri razvoju možganov in vida. Dopolnilo je izboljšano še z luteinom, antioksidantom, ki nastaja tudi v očeh, dodan pa je tudi ustrezen odmerek vitamina D. Primerno za vse otroke nad tremi leti, odmerek naj se prilagaja starosti otroka.

 • Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca*
  *Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK.
 • DHK ima tudi vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida**
  **Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.
 • Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.
 • Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. 
 • Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja. 
 • Vitamin D prispeva k delovanju mišic. 

Sestavine: trigliceridi prečiščenega in koncentriranega olja ribe aljaškega polaka iz divjega ulova, naravna aroma manga in breskve, vitamin E brez GSO (iz sončnice), naravna aroma manga in breskve, FloraGLO® – lutein in zeaksantin v žafranovem olju, vitamin D3 (holekalciferol) v srednjeverižnih trigliceridih. 

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreškov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze. 

VSEBUJE RIBO:

Aljaški polak (Theragra chalcogramma).

Uporaba: + 3 leta, 1 čajna žlička (5 ml)dnevno ob obroku.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna