Cleanse Support, 28 kaps, You&Oil

28,70  z DDV

Cleanse Support
Najbolj intenzivna nega črevesja od znotraj vsebuje štiri liofilizirana in mikroenkapsulirana eterična olja v kombinaciji z encimom papainom.

Prehransko dopolnilo je namenjeno vsem družinskim članom, tudi vašim pasjim in mačjim ljubljenčkom.

V črevesju potekajo številne zelo pomembne funkcije, zato mora delovati čim bolj brezhibno. Posebno pozornost je treba namenjati tudi negi skritega vesolja v njem – mikrobioti in črevesni sluznici. Slednjega tvorijo virusi, dobre, škodljive in oporunistične bakterije, arheje. Poleg tega si črevesje radi za svoj dom izberejo tudi paraziti.

Napihovanje, čezmerno spuščanje vetrov, srbečica okoli anusa, tiščanje ali nelagoden občutek v predelu trebuha, nizka raven energije, so lahko pokazatelji porušenega ravnovesja mikrobiote in funkcij v črevesju.

Rožmarin, žajbelj, origano in poprova meta so osrednje zdravilne rastline, ki jih ljudsko zdravilstvo priporoča ob prebavnih motnjah in drugih težavah prebavnega trakta. Znanstvene študije zdravilne učinke pripisujejo visoki vsebnosti izjemnih eteričnih olj z razkuževalnim in protimikrobnim delovanjem, obenem pa blažijo krče in sporščajo mišice prebavnega trakta. Papain je proteolitični encim, ki lahko pomaga uničevati parazite ter tudi lipopolisaharide.

Na zalogi

Šifra: 4779035861110 Kategoriji: , Oznaka:

Cleanse Support

Sestavine:

Eterično olje origana (Organium Vulgare), Eterično olje rožmarina (Rosmarinus Officialis), Eterično olje žajblja (Salvia Sclarea), Eterično olje poprove mete (Mentha x Piperita), Papain

Priporočena uporaba: Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 kapsuli dnevno, pred obrokom (ena pred zajtrkom in ena pred večerjo). Priporočenega dnevnega odmerka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let, nosečnice in doječe matere. Eterična olja v prehranskem dopolnilu lahko povzorčijo alergijsko reakcijo. Prehansko dopolnilo vsebuje mleko in mlečne izdelke.

Kura naj traja 14 dni. Priporočamo, da kuro ponovite vsake pol leta.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna