Česen, 500 mg

17,70  z DDV

Česen tako govori: Prijatelj, ljubi me ti. Jaz sem za 9 drugih arcnij.
  • 100-odstotno brez škodljivih polnil.
  • Primeren tudi ob polimorfizmu MTHFR gena.

Na zalogi

Šifra: 5060203793203 Kategoriji: , Oznake: , ,

Proizvajalec: Terranova

Priporočilo:Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsule dnevno, pri obroku.
Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.
Sestavine: Čebulica česna (sušena z zamrzovanjem) (Allium sativum), Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza).

Česna ni treba posebej predstavljati, saj je nepogrešljiva sestavina svetovne kulinarike. Vendar si je pot v prehrano utrl predvsem zaradi svojih aromatičnih zdravilnih lastnosti, na katere so prisegali že stari Egipčani. Danes je čislan tako v ajurvedi, tradicionalni kitajski medicini in ljudskem zdravilstvu. Najbolj znana spojina v njem je alicin, s širokimi in izjemno blagodejnim delovanjem. Vendar če narezani, sesekljani ali zdrobljeni česen sušimo s toplim zrakom, ki je največkrat uporabljen v industriji, se vsebnost alicina bistveno bolj zmanjša kot pri sušenju z postopkom liofilizacije (sušenje z zamrzovnjem). Zato je v prehranskem dopolnilu Česen 500 mg, Terranova, česen sušen le s postopkom sušenja z zamrzovanjem (liofilizacija).

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna