Proizvajalec: SCHÄR
Priprava/uporaba:
Pri kuhanju špagetov sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Špagete kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 2 l vode vsujemo 100 g špagetov). Čas kuhanja: 12 do 14 minut.
Sestavine:
koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE.
Neto količina: 250 g
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Povprečna hranilna vrednostna 100 g: | |
Energijska vrednost: | 1513 kJ/357 kcal |
Maščobe: | 1,9 g |
Od tega nasičene maščobe: | 0,4 g |
Ogljikovi hidrati: | 7 g |
Od tega sladkorji: | 0,5 g |
Vlaknine: | 1,2 g |
Beljakovine: | 7,3 g |
Sol: | 0g |