BOHO Kokosova skodelica, Breakfast Club

11,95  z DDV

Zdravo prehranjevanje in zdravi obroki še nikoli niso bili videti in okusiti tako dobro. Naše edinstvene BOHO kokosove skodelice so ročno izdelane s tradicionalno tehniko rezbarjenja. S to tehniko poudarijo naravne teksture in lepoto kokosa ter naredijo kokosovo skodelico z dodano vrednostjo.

Na zalogi

Kategorija:

BOHO Kokosova skodelica

Kokosove skodelice so ročno izdelane iz pravih Vietnamskih kokosov, zato je vsaka skodelica unikat. Skodelice so predelane za ponovno uporabo, po tem ko so bile odvržene kot odpadek. Vsak kokos je prerezan, brušen, očiščen in premazan s kokosovim oljem ter tako primeren za vsakdanjo uporabo v kuhinji ali kozmetiki.

Velikost: BOHO kokosove skodelice so originalne velikosti zato so popolne za tvoje smuti sklede, zajtrke, sladice in domače sladolede.

Povprečna širina: 13-14 cm

Povprečna globina: 5-6 cm

Volumen: 500-600 ml

Uporaba: Kokosove skodelice niso namenjena za uporabo v mikrovalovni pečici, pomivalnem stroju in hladilniku. So občutljive na ekstremne temperaturne spremembe in se lahko poškodujejo. Shranjuješ jih v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Čiščenje: Ročno pranje z vodo in čistilom za posodo.

Nega: Za daljšo življenjsko dobo skodelic in ohranjanje le-teh v dobrem/najboljšem stanju, priporočamo redno nego s kokosovim oljem, s katerim skodelice premažemo vsakih 10 – 15 uporab.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna