Bio izotonični napitek črni ribez z magnezijem, 750 ml, Hollinger

2,29  z DDV

Ekološki magnezijev izotonični napitek črni ribez je idealna športna pijača za vse športne navdušence. Zaradi svoje posebne recepture je naravno izotoničen in optimalno oskrbi telo z vodo, dragocenimi minerali in energijoMagnezij podpira telo med vadbo vzdržljivostnih športov.
Höllingerjev izotonični športni napitek črni ribez je edina ekološka športna pijača z magnezijem v Evropi. Kako je mogoče ekološkemu izdelku dodati magnezij? Z mineralizirano vodo iz z magnezijem najbogatejšem gorskem izviru v Avstriji!
Ekološki magnezijev izotonični napitek je idealno sredstvo za potešitev žeje pri vseh vrstah športov in katerikoli fizični aktivnosti.

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaki: ,

Bio izotonični napitek črni ribez z magnezijem

Neto količina: 750 ml

Sestavine: voda, sok črnega ribeza* neposredno stisnjen 12 %, maltodekstrin*, sladkor*, sol.

*Iz ekološkega kmetijstva.


Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Da so sestavine iz ekološke pridelave pomeni, da je sadje pridelano brez sintetičnih ali kemičnih pesticidov, herbicidov in gnojil. Izdelek je brez gensko spremenjenih organizmov, brez konzervansov, barvil in umetnih arom.

Magnezij iz naravnega gorskega izvira – ekološki magnezijev izotonični napitek črni ribez vsebuje dragocen magnezij iz čiste vode, ki vsebuje magnezij. Zaradi tega je ta športni napitek preprosto edinstven!

Naravni izotonik – ta recept optimalno poteši žejo vsakega športnika, saj je naravno izotoničen. Tekočino telo hitreje absorbira, hkrati pa je telo oskrbljeno z dragocenimi hranili, minerali in vodo, ki so potrebni med športom in fizičnimi aktivnostmi.

100% neposredno stisnjen – visokokakovosten ekološki sok črnega ribeza (NFC = nikoli iz koncentrata) je neposredno stisnjen iz plodov in zato vsebuje vse naravne sestavine. Sadni sok že daje telesu energijo in zagotavlja izkušnjo sadnega okusa.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna