Bio čokoladni puding, 46 g

1,49  z DDV

Intenzivni okus bio kakava v prahu spreminja puding v posebej kremasto čokoladno veselje. Čokoladni puding, oblit s pomarančno ali mangovo omako, lahko postane vaša hišna uspešnica. Uporabite ga lahko pri peki, iz njega pripravite nadeve za torte in kolače, zgostite kreme.

Na zalogi

Neto količina: 46 g

Priprava:

Za pripravo pudinga s 500 ml mleka.
1. Od 500 ml mleka odvzemite 6 žlic mleka. Prašek gladko zmešajte z odvzetim mlekom in 2 žlicama sladkorja.
2. V veliki kozici ostanek mleka zavrite.
3. Mleko odmaknite z ognja. Počasi vmešajte mešanico sladkorja in pudinga, zavrite in nalijte v skodelice.

Sestavine:

koruzni škrob*, razoljen kakav v prahu* 25 %, morska sol, burbonska vanilja* 0,2 %.
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: DE-ÖKO-013. Kmetijstvio EU/izven EU.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Copyright  ©  2022 BeLocaL
BeLocaL Biotrgovina
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna